Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında uygulama anaokulumuz öğrencleri ile çocuk kitapları yazarı Dilek Hediye KARAYILAN DİNÇ buluşturulmuştur.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında düzenlenen lise öğrencilerine yönelik 'Sözlük Tasarımı' yarışmasında okulumuz öğrencisi Zehra YAŞAR ilçe birinciliği ve il ikinciliği derecelerini almıştır.Öğrencimizi,ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul öncesi aralık ayı etkinlikleririmiz tamamlanmıştır.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Aralık ayı etkinlik panosu hazırlanmıştır.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Uygulama Ana sınıfımızda velilerimize çocuklarıyla birlikte okuyacağı kitaplar verildi. Ailelerin ve çocukların birlikte katılacağı ‘kitap okuyorum ( görsel okuma)’ etkinliği  ev ortamında yapılmaya başlandı.

Ara

Bakanlığımız tarafından hazırlanan “Aralık Ayı Aile Bülteni” https://tegm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2023_12/22151008_bultenaralik2023.pdf adresinde yayınlanmış olup ailelerimizin erişimine sunulmuştur.

/meb_iys_dosyalar/05/04/823989/dosyalar/2023_12/26134016_aralikayiailebulteni.pdf

Ara

Okulumuz öğrencilerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri alan şefleri ve alan öğretmenleri tarafından verilerek eğitim sonunda katılım belgeleri teslim edilmiştir.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi anne babalara öneriler afişi yayınlandı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında çocuk gelişimi ve eğitimi alanı uygulama anasınıfı öğretmenimiz velilermize örnek kitap okuma etkinliği sergiledi. Öğrenci velilerimz tarafından da veli kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında çocuk gelişimi ve eğitimi alanı uygulama anasınıfı öğrenci velilerimze veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okul öncesi öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından proje panosu hazırlandı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi tanıtm bültenleri