Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz Değerler Eğititimi kulüp öğretmen ve öğrencileri tarafından Merzifon Sevinç-Orhan Erzengin Özel Eğitim İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilerle çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir. Okul panomuz güncellenmiştir.

Ara

10 Aaralık Dünya İnsan Haklaru Günü kapsamında okulumuz kulüp öğretmen ve öğrencileri tarafından seminerler düzenlenerek ve okul panosu hazırlanarak farkındalık çalışmaları yapıldı.

Kas

Okulumuz öğrencileri Öğretmenler gününde öğretmenlerimize mektuplar hazırlayarak günlerini kutlamışlardır.

Kas

Ortaöğretim Öğrencilerine yönelik Atatürk Ve Eğitim Konulu Şiir Yarışmasında okulumuz öğrencisi Sema AVCI ilçe üçüncüsü olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü  rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine YKS bilgilendirme eğitimi yapılarak hazırlanan broşür dağıtıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliği genel kurulu toplantısı velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Toplantı sonucu yeni okul aile birliği üyeleri görevlerine başlamışlardır.

Ekm

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine akran zorbalığı konusunda eğitim verilmiştir.Değerler kulübü öğretmen ve öğrecileri tarafından edep,saygı,nezaket konulu okul panosu çalışması yapılmıştır.

Ekm

ÇEDES Projesi ve Değerler Kulübü öğrencileri 4 Nisan Sokak Hayvanlarını Koruma Günü kapsamında sokak hayvanlarına mama hazırladılar. Hayvanlara olan merhametli yaklaşıma yönelik farkındalık çalışmasında bulundular

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i nebi haftası kapsamında Değerler Eğitimi Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmiş,gül suyu ve lokum ikarm edilmiştir.

2022-2023 Mezuniyetimiz