Nis

Okulumuz gezi ve inceleme kulübü tarafından Bursa ve Çanakkale gezisi düzenlenmiştir.

Nis

Ben her yerde varım projesi kapsamında Yaşlılar haftası nedeniyle Çocuk Gelişimi Alan şefi rehberliğinde 12/BÇ sınıfı yanlız yaşayan Hacer teyzenin evine giderek ev temizliği yaptı, ihtiyacı olan eşyaları götürdü, yemek yaptı okul öğretmen ve öğrencilerine  farkındalık videosu hazırladı.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık gününde Çocuk Gelişimi Alan şefi rehberliğinde 12/BÇ sınıfı ilçemizde bulunan Haşim Dülger Özel Eğitim Uygulama Okuluna giderek etkinlik gerçekleştirdi.

Nis

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz uygulama anasınıfında söyle-çiz etkinliği uygulandı.Daha önce etkileşimli kitap okuma etkinliğinde kullanılan “Nerede Uyusam Acaba?” isimli kitabın içinde yer alan kelimelerden oluşan kartlar gösterilerek anlamları soruldu. geçmişe dönük yapılan çalışmaların hatırlanıp hatırlanmadığı kontrol edildi.Etkileşimli kitap okuma etkinliğinde kullanılan “Beyaz?” isimli kitabın içinde yer alan kelimelerden oluşan kartlar gösterilerek anlamları soruldu. geçmişe dönük yapılan çalışmaların hatırlanıp hatırlanmadığı kontrol edildi. Hikayeler ve zıt kavramlar kartları etkinliği uygulandı.Uyaklı kelimeler kartları hazırlanarak uygulandı

MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması

Eğitimde kültürel kimliğimizin önemli parçalarından biri olan Türk mutfağına dikkat çekmek ve zengin mutfağımızın lezzetlerini ortaya koymak amacıyla Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumlarında Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanında öğrenim görmekte olan öğrenciler arası; MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması düzenleniyor.

Yarışmanın son başvuru tarihi 2 Nisan 2024

Başvuru adresi: gastrofest.meb.gov.tr

Haydi gençler, birbirinden harika ve lezzetli sofralarda buluşalım!

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında okulumuzda ramazan sokağı ouşturulmuştur.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuz Moda Tasarım ve Teknolojileri Alanı öğretmenleri  ve öğrencileri tarafından hazırlanan pano çalışmalarımız

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında okulumuz çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmen ve öğrencileri tarafından maske tasarımı panosu hazırlanarak farkındalık çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Moda Tasarım Teknolojileri alanı 10. Sınıf oğrencilerimiz, Giysi Kalıp  Tasarım ve Üretimi Atölyesi dersinde öğretmenleri Sinem Karakuş  eşliğinde Sweatshirt dikimi yaparak  bu çalışmalarını okul panomuzda sergilediler.

Mrt

Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  hazırlanan ortağı olduğumuz Erasmus + Programı Bireylerin Öğrenme Hareketliliği  2023-1-TR01-KA121-VET-000162849 numaralı "Mesleki Eğitim Akreditasyon" projesi kapsamında öğrencilerimiz Çocuk Gelişimi Alan şefi rehberliğinde  Budapeşte de 25.02.2024  16.03.2024 tarihleri arasında staj eğitimlerini başarıyla  tamamladı. Projeye katılan öğrencilerimize belgeleri verildi.

Şbt

Aile eğitimi ve katılımı çalışmalarında kullanılmak üzere Bakanlığımızca her ay düzenli olarak okul öncesi eğitim kademesine devam eden çocuğu olan ailelere yönelik “Şubat Ayı Aile Bülteni” hazırlanmıştır.

/meb_iys_dosyalar/05/04/823989/dosyalar/2024_02/27102955_subatailebulteni.pdf

Şbt

Çedes projesi kapsamında tek başına yaşayan Münevver teyzemizi ziyâret ettik